Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Hostel Poznań

Adres obiektu Słowackiego 40, 60-825 Poznań
 

Dodaj opinię
 


 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 10

 
 

kkkk
Dodano: 2015-03-24
Pobyt od: 2015-03-16 do 2015-03-30
 
 
 

Omijajcie to miejsce z daleka. Brudno i śmierdzi. Opinie nieprawdziwe, zdjęcia wzięte nie wiadomo skąd. To jest zwykły hotel robotniczy. Poza tym drogo. Plusem jest tylko dobra lokalizacja prawie w centrum.


 
 

GOSIA
Dodano: 2015-02-14
Pobyt od: 2015-02-03 do 2015-02-04
 
 
 

Miejsce paskudne. Wyposażenie było nowoczesne jakieś 15 lat temu, bardzo ubogie. Dwa narożne biurka komputerowe zastępujące stół. Na nim telewizor, który świeci tylko w jednym kolorze - zielonym. Łóżka niewygodne skręcone na drucik. Pościele brudne, było na nich coś niewiadomego pochodzenia. Prawdopodobnie krew. nieubrane a w dodatku na odwiedzającym ciąży obowiązek zdjęcia ich później. Przy biurkach stało jedno krzesło a na nim i wokół niego pełno okruszków. Tak sprzątają sprzątaczki. Ogólny BRUD BAŁAGAN I ZIMNO. W pokoju w którym, byłam śmierdziało. Okna stare zamykane na klucz. przed oknem widok na śmietnik. Na balkonie syf, kiła i mogiła szkoda słów. Leżał stary tynk, który spadł ze ścian. Firany nigdy proszku nie widziały a okna płynu. Karnisz wisiał tak krzywo że strach było zasłonić te paskudne firany żeby nie spadł. Grzejnik, który nie grzał był strasznie brudny, obskubany. W pokoju było zimno. Ściany brudne. Słychać z pokoju obok dokładnie wszystko co mówią i robią sąsiedzi za ścianą. Panie sprzątaczki popijające kawę w kuchni dla gości pytają "CZEGO PANI TU SZUKA?" Jedyny plus jaki widzę to lokalizacja. W pobliżu rynku Jeżyckiego. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!! NIGDY WIĘCEJ POBYTU TAM.


 
 

Michał o.
Dodano: 2014-02-22
Pobyt od: 2014-02-07 do 2014-02-09
 
 
 

hostel w centrum, bywam co dwa tygodnie, jest milo, czysto. nie ma luksusów, ale jak ktos tego szuka to jest sheraton :) miejsce ma swoj urok. milo, przytulnie. polecam


 
 

Inga
Dodano: 2014-02-22
Pobyt od: 2014-02-18 do 2014-02-20
 
 
 

trochę się nie zgodzę z poprzednikiem, byłam w hostelu w ostatnim tyg. skromnie ale miło, czysto. mnie jakoś pościel nie śmierdziała, może dlatego że widzaiałam jak Pani pokojowa sprząta pokoje i ją zmienia :) co do gości to chyba hostel nie "serwuje" gości dla pracujących albo nie. więc komentarz zbędny. ja z noclegu jestem zadowolona. obsługa miła, bez zastrzeżeń.


 
 

Adam
Dodano: 2014-02-17
Pobyt od: 2014-02-08 do 2014-02-10
 
 
 

Cena bardzo nie adekwatna do warunków, trafiło mi się piętro z wrzeszczacymi pijanymi robolami , zwykłe przejście przez pokój powodowało prawie że lewitacje szafy, wystój kuchni jak i pokoju przypominał okres młodej polski, pościele śmierdzące, skrzypienia łóżek nie skomentuje


 
martula
Dodano: 2011-11-27
Pobyt od: 2011-11-01 do 2011-11-04
 

całkowicie się zgadzam. obsługa hostelu bardzo miła, atmosfera przecudowna, w pokojach skromnie ale schludnie,czysto. godny polecenia, a ktoś kto narzeka to niech idzie do hotelu 5 gwiazdkowego to i cene bedzie mial "rewelacyjna' i z ziemi bedzie mogl jesc


 
Marek
Dodano: 2011-03-22
Pobyt od: 2011-03-12 do 2011-03-13
 

Czytam podpis koleżanki poniżej i jestem zdumiony, ja mieszkam w tym Hostelu w kazdy zjazd i nigdy nie trafiłem na takie warunki. Zawsze jest czysto i Panie z recepcji chętnie pomagają jeżeli jest jakis problem. Nie wiem czego koleżanka się spodziewała ale polecam Sheraton jest 3 ulice dalej, może tam warunki bedą odpowiadać


 
kasik
Dodano: 2011-03-21
Pobyt od: 2011-03-18 do 2011-03-20
 

Ten hostel nie nadaje się nawet na areszt tymczasowy. Śmierdzi papierosami, jest w nim strasznie brudno. Nie da się wytrzymać roznoszącego się z kuchni smrodu gnijących śmieci. Po prysznicem jest grzyb i włosy. Okropne miejsce!!! Omijaj z daleka.


 
Maciek
Dodano: 2009-05-22
 

Miejsce godne polecania! Hostel pachnie nowością i jest czysto. Mój pokój był bardzo duży i ładnie umeblowany. Ciekawe miejsce i dobre ceny. P.S. Pozdrawiam Panią z pokoju obok:)


 
Radzio
Dodano: 2009-05-20
 

Byłem tam w tym tygodniu i jestem zadowolony. Pokoje ładne i czyste. Fajnie, że jest dostęp do aneksu kuchennego.Lokalizacja też dobra, do Targów spacerkiem można dojść w niecałe 10 min. Pani z recepcji sympatyczna i pomocna. Polecam!


Opinie 1-10 z 10

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Poznań w przewodniku

Ratusz w Poznaniu

Poznań - Miasto Doznań

Poznań – Miasto Doznań. To hasło idealnie opisuje stolicę Wielkopolski. Poznań oczaruje cię swoją różnorodnością. Nie sposób się w nim nie zakochać!

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie